VELKOMMEN TIL FRISK-KONCEPTET

Vi lytter til dine behov og ønsker.

Moderne  Serviceorienteret Fleksible

Vi er en virksomhed der har eksisteret siden 1990, og leveret kaffemaskiner og tilbehør til mange typer kunder over det danske land.

Vores værdier bygger på go kundeservice og gode produkter.

Vi har egne serviceteknikere der med kort varsel, kan afhjælpe eventuelle problemer hos vores kunder. Vores produkter kommer fra nøje udvalget producenter i: Italien, England & Holland og er af bedste kvalitet for pengene.

Vores udvalg er bredt og dækker et hvert behov for go kaffe.

Vi bestræber os på at give vores kunder en go grund til at være kunde hos netop os. Det gør vi bl.a. ved at lytte til deres ønsker og så vidt muligt imødekomme dem. Derudover bestræber vores serviceteknikere på at have løst eventuelle nedbrud på jeres kaffemaskine inden for 1-2 arbejdsdage.

Udover vores passion for go kaffe og kvalitets kaffemaskiner har vi også fået vores nye kafferisterier til In Store brug, få mere info om dette på Friskristet.dk

Vi er ligeledes leveringsdygtige i markeds bedste juicepresser fra Citrocasa, disse markedsføres via vores andet site Friskpresset.dk

Vi sælger og markedsfører juicepressere fra Citrocasa/TMP på det danske marked.

Friskpresset.dk tilbyder som de eneste muligheden for at få en samlet pakke bestående af juicepresser, appelsiner og flasker til juicen.

​​​Citrocasa juicepresser er topkvalitet og design, den bedste kvalitet du kan få, hvilket betyder stor tilfredshed for dig.

​​Du får en funktionel og smart designet juicepresser, som klarer jobbet nemt og elegant – slut med appelsiner, der sidder fast. Appelsinjuice ud over det hele og kunder der klager over smagen af skræl – slut med at bruge timer på at presse appelsinjuice, du og dine medarbejdere kan enkelt og nemt sætte Citrocasa juicepresser igang – du sparer tid og tjener penge.​
Friskpresset.dk udvikler sig hele tiden, og vi samarbejder med mange forskellige kundegrupper.

​Vi lægger vægt på at vores kunder får den service og opbakning I må have brug for i forbindelse med køb af en Citrocasa, dette være sig levering, opsætning, instruktion i betjening og rengøring. Markedsføring – promotion – Events.

​​Vi arbejder løbende på lækkert POS materiale for at højne opmærksomheden endnu mere og styrke dit salg.​​

Vi glæder os til at præsentere dig for din nye Citrocasa juicepresser.

Se juicepresserne
Citrocasa Fantastic juicpresser

Professionelle kaffemaskiner, juicers & blendere.

Vores produkter er nøje udvalgt, så vi kan garantere for kvaliteten på hver enkelt maskine.

Se webshop

Friskpresset.dk

JUICELØSNINGER TIL PROFESSIONELT BRUG

Gå til friskpresset.dk

Friskristet.dk

NOVOROASTER KAFFERISTERI

GÅ TIL FRISKRISTET.DK

Friskbrygget.dk

PROFESSINELLE KAFFELØSNINGER

GÅ TIL FRISKBRYGGET.DK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – få gode tilbud, juiceopskrifter og vind kaffeprøver – max. 2 nyhedsbreve pr. måned